ceramicstemă naţională a Moldoveisunflowervieambasadaambasada

Linia telefonică de urgență:
(0090) 5386872101
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.

Privatization

Consulatului general la Istanbul Centrul de Apel

ASP Programul-pilot de atragere a remitenţelor în economie

Invest

antitrafic

E-services Chamber

Adresa ambasadei:

Kaptan Paşa sok., No. 49,
06700 G.O.P., Ankara, Turcia

Tel.: (+ 90 312) 446 55 27
Fax: (+ 90 312) 446 58 16
E-mail: ankara@mfa.md

Activitatea Ambasadei

Comunicat de presă

În perioada 28-30 noiembrie 2018, funcționarii Ambasadei Republicii Moldova în Republica Libaneză, cu sediu la Ankara, Tudor Vasilica, Consilier și Sorin Pleșca, Secretar II, Consul au efectuat o deplasare de serviciu în orașul Beirut, Republica Libaneză. În vederea consolidării relațiilor moldo-libaneze, inclusiv prin organizarea vizitelor bilaterale, aprofundarea relațiilor comerciale și consolidarea cadrului juridic au fost organizate întrevederi cu demnitarii libanezi de la Ministerul Afacerilor Externe și Emigranților, la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Beirut și Muntele Liban, la Departamentul Poliție Judiciară al Republicii Libaneze.

În cadrul întrevederii cu reprezentanții oamenilor de afaceri din Beirut, diplomații au informat despre oportunitățile investiționale din Republica Moldova și acțiunile Guvernului îndreptate spre îmbunătățirea climatului de afaceri.

Pe data de 28 noiembrie, în incinta Consulatului Onorific din Beirut, au fost prestate servicii consulare, în contextul proiectului Ambasada vine mai aproape de tine și a fost organizată o întrevedere cu reprezentanții diasporei moldovenești din Liban.