ceramicstemă naţională a Moldoveisunflowervieambasadaambasada

Linia telefonică de urgență:
(0090) 5386872101
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.

Privatization

Consulatului general la Istanbul Centrul de Apel

ASP Programul-pilot de atragere a remitenţelor în economie

Invest

antitrafic

E-services Chamber

Adresa ambasadei:

Kaptan Paşa sok., No. 49,
06700 G.O.P., Ankara, Turcia

Tel.: (+ 90 312) 446 55 27
Fax: (+ 90 312) 446 58 16
E-mail: ankara@mfa.md

Activitatea Ambasadei

Deplasarea funcționarului consular al Ambasadei în Regatul Hașemit al Iordaniei

În contextul proiectului Ambasada vine mai aproape de tine, în perioada 24-26 noiembrie curent, funcționarul consular al Ambasadei a întreprins o vizită de serviciu în or. Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei, unde au fost oferite consultări și servicii consulare cetățenilor stabiliți cu traiul în Iordania. Întâlnirea cu diaspora a avut loc la sediul Consulatului Onorific al Republicii Moldova în Regatul Hașemit al Iordaniei pe următoarea adresă: Elia Abu Madi St. – Shmeisani, Tantash Building, No. 4 P.O. Box 942462, Amman, Iordania.

Cetățenilor le-au fost eliberate titluri de călătorie, acte notariale, de asemenea, aceștia au fost informați privind condițiile de depunere a cererilor și documentelor necesare pentru serviciile consulare prestate de către Misiunea diplomatică, termenii și taxele pentru acestea, iar solicitanţilor de origine iordaniană le-au fost explicate rigorile privind aplicarea la vize pentru intrarea pe teritoriul Republicii Moldova.

Întâlnirea a fost salutată de comunitatea moldovenească locală, constituind o bună oportunitate de discuții cu cetățenii moldoveni aflaţi în Iordania, cunoaşterea problemelor cu care se confruntă aceştia și identificarea soluţiilor pentru depăşirea acestora. Au fost abordate aspecte referitor la mecanismele de protecție socială în Iordania.